Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Nieuw digitaal systeem voor Persoons­gebonden Budget

Opdrachtgever De Sociale Verzekeringsbank
Specialisatie projectmanagement office
Focusgebied Innovatie

Nieuw digitaal systeem voor Persoons­gebonden Budget

Nieuw digitaal systeem voor Persoonsgebonden Budget

Eigen regie over je leven houden, ook als je door ziekte, ouderdom of handicap zorg nodig hebt. Dat is waar het persoonsgebonden budget voor in het leven geroepen is. Dit budget stelt mensen in staat om zelf de zorg in te kopen die bij hen past. De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is verantwoordelijk voor het beheer van deze budgetten. Samen met alle betrokken ketenpartijen werkt de SVB hard aan de ontwikkeling en implementatie van een nieuw digitaal systeem. Dit systeem ondersteunt budgethouders en zorgverleners met de administratie rondom het persoonsgebonden budget.

Als project management officer van de directeur houdt Charlotte van Woerden de voortgang van het project in de gaten. Ze houdt de projectplanning bij, inventariseert mogelijke knelpunten en stelt de MT-agenda op. Hierbij vormt ze een schakel tussen het management en de mensen in de uitvoering. Daarnaast is ze betrokken bij allerlei praktische zaken die bij een dergelijk project komen kijken, zoals het organiseren van evaluaties om de projectvoortgang te bewaken.

 

"De combinatie van proces en inhoud in een politieke context maakt deze opdracht erg interessant. Dat dit project volledig in het teken staat om regie te geven aan mensen met een zorgbehoefte geeft ontzettend veel voldoening."

Charlotte van Woerden - Adviseur OpMorgen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

* indicates required
Nieuwsbrieven