Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Bestuurs-secretaris KNGF en Expert Team Corona

Opdrachtgever Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
Specialisatie Projectmanagement en beleidsadvies
Focusgebied Zorg
Adviseur Roos Thijssen

Bestuurs-secretaris KNGF en Expert Team Corona

OpMorgen-adviseur Roos Thijssen is interim bestuurssecretaris bij het KNGF: het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. In deze rol is zij aanspreekpunt voor de beleidscyclus en juridische zaken voor zowel de werkorganisatie als het bestuur. Een echte spilfunctie waarin het belangrijk is om goed aan te voelen waar de behoeften liggen van zowel bestuur als werkorganisatie, zodat zaken goed op de agenda komen en de voortgang in processen en beleidsvorming wordt geborgd.

Toen het Corona-virus uitbrak, heeft Roos een extern crisisteam opgezet (het Expert Team Corona) en de overleggen daarvan begeleid. In dit team wordt met verschillende stakeholders gesproken over de Corona-actualiteiten en de uitwerking daarvan op de beroepsgroep fysiotherapeuten. De ontwikkelingen rond het Corona-virus gaan snel. Fysiotherapeuten moeten daarvan op de hoogte zijn en weten hoe zij moeten handelen en onder welke voorwaarden.

Het resultaat van het Expert Team Corona van het KNGF is dat de actualiteiten snel besproken kunnen worden met stakeholders in de beroepsgroep en dat de input daaruit door het KNGF gebruikt wordt bij het maken van Corona-gerelateerde richtlijnen en stappenplannen.

'Toen het Corona-virus uitbrak, heb ik een extern crisisteam opgezet: het Expert Team Corona. Ik begeleid de overleggen hiervan. Het resultaat van dit externe team van het KNGF is dat de actualiteiten snel besproken kunnen worden met stakeholders in de beroepsgroep en dat de input daaruit door het KNGF gebruikt wordt bij het maken van Corona-gerelateerde richtlijnen en stappenplannen.'

Roos Thijssen - Adviseur OpMorgen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

* indicates required
Nieuwsbrieven