Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Solliciteren

Ben jij nieuwsgierig? Niet bang om initiatief te nemen? WO afgestudeerd? Word jij blij van het uitpluizen van organisaties en processen? Zit je boordevol energie en heb je de drive om samen maximale impact te maken voor bedrijven die bijdrage aan een betere wereld? Solliciteer dan nu!

Solliciteren

Solliciteren 

Het coronavirus brengt onzekere tijden met zich mee, ook voor de werving en selectie van nieuwe collega’s bij OpMorgen. Onze sollicitatieprocedure staat daarom even stil. Het is lastig inschatten hoe lang dit gaat duren, maar tot die tijd houden we graag contact met je! Dus ben je geïnteresseerd in werken bij OpMorgen? Wij bieden verschillende digitale mogelijkheden aan om toch met ons in contact te komen en al je vragen kunt stellen over hoe het is om bij ons te werken. Daarvoor verwijzen wij je graag door naar het aanmeldingsformulier voor kennismakingen.

Bekijk hieronder het sollicitatieformulier en voel je vrij om vragen te stellen. Heb je nog vragen? Mail dan naar werving@opmorgen.nl. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

* indicates required
Nieuwsbrieven