Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Wij helpen organisaties vooruit

Wij helpen organisaties vooruit

Wij zijn OpMorgen, een bedrijf van jonge, slimme en enthousiaste professionals die van aanpakken weten. Samen met onze opdrachtgevers maken we uitdagende vraagstukken concreet. We verbinden en benutten kansen die onbenut zijn. Het doel van de opdracht blijft voor ons altijd gelijk: vooruit gaan. Ook al moeten we daar soms een stap voor terug zetten.

Onze identiteit

Wij willen weten wat er speelt en vinden het belangrijk om relaties op te bouwen. Wij denken en doen mee met frisheid, energie en kwaliteit. Op professioneel én persoonlijk vlak zijn wij gedreven om ons te blijven ontwikkelen. Hierdoor brengen wij een flinke dosis energie en daadkracht met ons mee.

Onze aanpak

Wij investeren in onze persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat doen we door een intensief opleidingstraject te combineren met uitdagende opdrachten. Het opleidingstraject is gebaseerd op beproefde methoden van TwynstraGudde: samenwerken, adviseren, strategisch omgevingsmanagement en project- en programmamanagement. In het werk combineren wij de kennis en kunde van opdrachtgevers met de beproefde methoden en onze eigenheid. Zo ontwikkelen wij onszelf en onze omgeving.

Waarom wij doen wat wij doen

Wij willen hands-on bijdragen aan een betere wereld. Niet vanaf de zijlijn toekijken hoe de wereld verandert, maar midden in de arena staan waar het gebeurt. Samen met anderen bouwen aan morgen. Dat doen wij in betekenisvolle opdrachten. Samen met én voor de organisaties waar wij trots op zijn.

Benieuwd wat OpMorgen voor jou kan betekenen?

Neem contact op

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

* indicates required
Nieuwsbrieven